Ženy Online.cz - Magazín pro ženy
Právě je 20. květen 2012 20:13

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Dovolená Chorvatsko - CK Redok
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jaképak granulky bude mít můj pejsek nejradši?
Nový příspěvekNapsal: 12. leden 2010 17:38 

Mám od Vánoc krásné štěňátko pudlíka. Od té doby už jsem vyzkoušela dvoje granule a můj pejsek je nestále odmítá. Mohla by mi některá z vás poradit? Mám psa poprvé a tak nemám moc zkušeností s tím, jaké granule by byly nejvhodnější pro jeho zdraví a jaké by mu chutnaly. Děkuji za každou odpověď.

Profil Poslat e-mail  

Dovolená Chorvatsko - CK Redok
 Předmět příspěvku: Re: Jaképak granulky bude mít můj pejsek nejradši?
Nový příspěvekNapsal: 13. leden 2010 23:27 

Ahoj Leni, jí je aspoň malinko, nebo se jich ani nedotkne, u našeho psa pomohlo, když jsme ho přestali obletovat a konečně jsme začli být paníčky našeho pejska a ne aby byl pes naším páníčkem - zkrátka pokud se jich ani nedotkne, tak Tě podle mě zkouší, jestli nedostane něco jiného, například konzervu, nebo podobné věci, pokud už takovou věc párkrát měl.

Takže první rada, trochu méně si ho všímat.

Pak dej vědět jak to dopadlo :)

Profil Poslat e-mail  

Nový příspěvekNapsal: 15. únor 2010 12:19 

Přidávám se k tomuto názoru. Vykrmovat tím nejlepším a nejdražším, to je nejlepší cesta, jak ze psa udělat vybíravou a tlustou bestii :D Pokud nekoupíte nějaké svinstvo á la 25 kg pytel za padesát korun, ale značkové krmení, pak granule psovi nechte dlouho a nic jiného mu nedávejte. Doporučuju od prvopočátku neodhazovat zbytky ze stolu - uděláte to jednou a máte navždy žebráčka (a navíc pěkně vykrmeného a opět vybíravého). Nejlepší je zavést pevný režim - konzervu v určitý denní čas (někdo jednou, jiný třikrát denně, záleží na sportovní výkonnosti psa a páníčkovi, který mu jídelníček upravuje), aby si zvykl, že nedostane žádnou konzervu jen tak z plezíru.

Štěndo by mělo dostávat štěněcí granule, jsou menší, lépe se mu žvýkají a mají jiný poměr minerálních a výživných látek.

Profil Poslat e-mail  

Nový příspěvekNapsal: 05. říjen 2010 10:04 

Já měla dvě kočky, tedy mám, kocoura jsme vykastrovali, u kočky nestihli a máme tři rozkošná koťátka, ovšem jinými slovy - zvěřinec.

A ty potvory zmlsané nejraději sáčky, konzervy nechtějí, i když už některé jakž takž.

Horší je to se psem, ani ne se žrádlem, ale výchovou, paličatá, vychytralá, mazaná a já se psy nemám zkušenosti, To bylo bot, kytek apod!
A neudělá to, ale jak něco není po jejím, jde a pomstí s na něčem, co má člověk rád, manžel mi to nechtěl věřit - už se přesvědčil. Je jí půl roku Labradorka, ale ne čistá, s něčím křížená, nalezenec.

Koťata miluje, nejradši by je adoptovala.

Profil Poslat e-mail  

Nový příspěvekNapsal: 23. únor 2011 17:56 

Kočičáci a fenka mají nejraději Purinu, dokonce ani nechtějí jíst ty pytlíčky, zaplaťpánbu! Nemohla jsem je to odnaučit a teď se mohou zjevit nad granulema!

Profil Poslat e-mail  

Seriál Těhotenství týden po týdnu

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina