Seriál Těhotenství týden po týdnu
Právě je 20. květen 2012 20:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Ženy Online.cz - Magazín pro ženy
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Květen - kam za sluníčkem?
PříspěvekNapsal: 16. únor 2010 12:26 

Rády bychom s mamkou někdy vprostřed května za teplem. Původní nápad Mallorca padl, protože sice v květnu kvete, ale mají tam relativně chladno. Uvažovaly jsme Egypt nebo Tenerife (je zelený a poslední z Kanárů, kde jsme ještě nebyly). Egypt nás trochu odrazuje tím vojenským režimem, ale napadla mě Dubai - je to exotika, ale ne tolik vzdálená (myslím že 4,5 hodiny, je to tak?). Akorát nevím, jak to tam v květnu mají s počasím a plážemi všeobecne. Stojí Dubai za dovolenou "u pláže"? Mají tam vůbec letoviska "mimo město"? Navíc nemůžu nikde najít pořádně all inclusive, dost nám na něm záleží.

Kdybyste náhodou měli někdo tip na čtyřkový hotel u pláže, budu moc ráda... A zkušenosti s Dubaí moc vítám! ;)

Profil Poslat e-mail  

Seriál Těhotenství týden po týdnu
 Předmět příspěvku: Re: Květen - kam za sluníčkem?
PříspěvekNapsal: 16. únor 2010 12:35 

Na Dubai se optám známé, byla tam, tak řeba něco poví, jinak co třeba Kypr? Druhá známá tam v jednom hotelu pracuje, teda, teď je asi ještě na týden v ČR, ale někdy kolem konce února ji končí dovolená a letí zase zpět :-) Dle fotek co mi ukazovala je to tam přímo nádnerné...

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 16. únor 2010 16:54 

Ahoj holky, já jsem byla v Dubaji i na Kypru a spíš bych doporučila tu Dubaj. Kvalita služeb je tam mnohonásobně vyšší a cenově to zase takový rozdíl není. Většina letovisek je přímo u města, které se neustále rozrůstá a problém je, že jsou všude dálnice a nedá se nikam dojít pěšky (jsou tam všude ale celkem levné taxi). Ono ale ani člověk nikam chodit nepotřebuje - místní hotely a pláže jsou naprosto luxusní a dá se tam nějaký čas "přežít" :mrgreen: Pokud tam budete, tak určitě můžu doporučit návštěvu místních nákupních center nebo Zlatou uličku ve starém městě (cca 400 metrů dlouhá ulice, kde prodávají pouze zlato). Určitě tam vemte přítele nebo manžela, dá se tam totiž usmlouvat spousta krásných věcí za příjemné ceny ;)

Oproti tomu Kypr je sice trochu levnější, ale zase člověk musí všude pěšky. Taxíky tam taky jezdí, ale kvalita a bezpečnost místních aut a řidičů je povážlivá :oops: Ubytování na Kypru bych volila minimálně od 4****. Hotely jsou tam totiž dost nekvalitní.

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 16. únor 2010 19:23 

Na Kypru jsme byly dvakrát, poprvé v hotelu Athena Beach, podruhé v Aeneas - pokaždé jiné letovisko, pokaždé zážitek. Kypr je úžasné místo na dovolenou, ale dvakrát stačilo. Když už něco opakovat, tak španělské ostrovy, Španělé nikdy nezklamou a domluvím se tam ;)

Kromě těch Kanárů, které by v květnu byly teplé určitě, přichází v úvahu právě kvůli teplíčku Egypt, mamka tam byla loni na přelomu února a března a krom chladných nocí se tam opalovala bez problémů. Já tam ještě nebyla, proto by mě to tam lákalo. Ale Dubaj mnohem víc, jednou jsme tam mezipřistávali cestou na Srí Lanku a mě ty Emiráty nadchly okamžitě. Akorát mamka má argumenty proti - chceme se jet ohřát, plácnout někam na pláž, a ne jezdit po památkách. Já tvrdošíjně tvrdím, že tam žádné nejsou a Emiráty jsou "plácací, plážové", ale nemůžu ji přesvědčit... Proto hledám "dlkazy", či inspiraci, tady ;)

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 18. březen 2010 23:41 

Tak nakonec vyhrál Egypt, jedeme v neděli :)

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 19. březen 2010 11:52 

Tak koukej nafotit nějaký pěkný fotečky, ať se aspoň můžeme pokochat :-)

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 06. říjen 2010 19:17 

Jo jo, tak letos zase dovolená nebyla, doufám jenom, že příští rok to vyjde...ale to je táááááááááááák daleko. :(

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 12. říjen 2010 07:47 

Já letos byla v Itálii - mám ji ráda a není to tak drahé..... Jenom doufám že se dostanu v zimě na lyže, minulý rok jsem na nich nestála...

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 14. říjen 2010 08:44 

Myslím, že mně hrozí akorát sedět doma a topit, chtěla bych za rok tak v červnu, ale kdoví co bude. A moře!

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 10. leden 2012 14:58 

V Egyptě bývá touhle dobou fajn, ale za momentální situace bych tam nejala ani za nic. Muslimové se bouří. Jinak bych ráda vyzkoušela nějaký bláznivý výlet kolem světa. http://imapa.info/ tady je docela dobrá inspirace.

Naposledy upravil matinka dne 29. leden 2012 23:28, celkově upraveno 1

Profil Poslat e-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Dovolená Chorvatsko - CK Redok

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina