Růžena píše:
No to je teda síla. Co to bylo za zaměstnání a za firmu? Neboj se a udělej té firmě reklamu.
I s radostí. Prvně jsem měla radost, že jsem na Vysočině po přestěhování z Prahy tak rychle sehnala místo, které mne navíc bavilo nejvíce ze všeho co jsem kdy dělala. Byli jsme dva, já a majitel Realitní kanceláře, pobočky Brno - SDK Reality, jinak je to slušná firma, nepodvádí jako jiní, to se jich musím zastat. Od nového roku byl samostatný na Frensch. Ti mu vše nechali a přefakturovávali.
Jenže on tam byl pár měsíců, byla to nová pobočka, několik makléřů vylítlo - žádné kšefty, jen on jediný, ale po asistentce chtěl, aby dělala na ŽL. Ta zrovna končila vysokou a tak odešla.Z velkého množství nějakým zázrakem vybral mne, taky to s tím ŽL zkoušel, ale já ho nemám a nechci. Kupodivu ustoupil a vzal mne.
Prvně to fungovalo, pak jen sliby, oddalování tu a tam nějaká koruna...no manžel naštěstí to zvládnul a ještě mne vozil do práce, neměla bych ani na dopravu, naštěstí pracoval o ulici dál, dalo se mluvit o zázraku!
Jenže pak to nevycházelo, ale takovým způsobem, že jsem věřila, že je prokkletý, klient den před koupí zemře, dva, co spolu žijí léta v podnájmu a druhý den podepisují smlouvu, právník se vláčí z Brna - se rozejdou, myslela jsem že to byla banalita, ale asi něco s tou koupí baráku vyplulo na povrch a rozešli se navždy. Musel to být DŮVOD a utajovaný...
A tak to pokračovalo, pak na to začal kašlat, technický typ není, vše jsem dělala já, naštěstí trochu to zvládám a mám syna, co tomu dobře rozumí, dělá stránky a správce od 18ti let - při práci i studiích.
No a teď se paktuje s podivnými osobami, to abych se ozbrojila, peníze nikde, jen sliby a dluh činí 150.000 Kč.
Dal se na pozemky na elektrárny, no nevím, někdy mi připadá jak malý kluk, zase má ideály a je nad věcí.
Dnes jsem mu volala, dobře naladěný a slíbil do 14 dnů prý bude mít plno peněz!!!!!!!!!!!!
Počkám, pak uplyne doba, kdy se mohl odvolat, proti čemu? a žaloba. Ach jo,nikdy jsem nečekala, že na stará kolena skončím pod mostem a u soudu.