Dovolená Chorvatsko - CK Redok
Právě je 20. květen 2012 21:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Seriál Těhotenství týden po týdnu
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PŘEDSTAVENÍ NOVÉ DUŠIČKY
PříspěvekNapsal: 14. červenec 2010 18:21 

Milé dámy, časem možná i přítelkyně, kdo ví...
Dovolte, abych se představila. Jsem mladá, ale již dost dlouho. Vlastním již 30 let prvního a stále stejného manžela, syna 28 let a dceru 26 let. Oba bydlí v Praze, odkud jsme se téměř před dvěma lety odstěhovali na chalupu do rodných míst. Líbí se mi tu,... ale vrátila bych se hned. Podařilo se mi sehnat krásné zaměstnání, ale po roce a půl jsem odešla. Uvažte - 8 měsíců bez výplaty, to udolá kdekoho. Nebojte, časem vám toho povím jistě více!

Profil Poslat e-mail  

Seriál Těhotenství týden po týdnu
 Předmět příspěvku: Re: PŘEDSTAVENÍ NOVÉ DUŠIČKY
PříspěvekNapsal: 15. červenec 2010 10:02 

Ahoj Roxano,

8 měsíců bez výplaty, to je rána pod pás, taky bych to nevydržela, snad se ti podaří najít lepší práci :)

PS: každý je mladý tak jak se cítí! :-)

Hanka

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 29. červenec 2010 17:00 

No to je teda síla. Co to bylo za zaměstnání a za firmu? Neboj se a udělej té firmě reklamu.

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 29. červenec 2010 18:39 

Růžena píše:
No to je teda síla. Co to bylo za zaměstnání a za firmu? Neboj se a udělej té firmě reklamu.

I s radostí. Prvně jsem měla radost, že jsem na Vysočině po přestěhování z Prahy tak rychle sehnala místo, které mne navíc bavilo nejvíce ze všeho co jsem kdy dělala. Byli jsme dva, já a majitel Realitní kanceláře, pobočky Brno - SDK Reality, jinak je to slušná firma, nepodvádí jako jiní, to se jich musím zastat. Od nového roku byl samostatný na Frensch. Ti mu vše nechali a přefakturovávali.

Jenže on tam byl pár měsíců, byla to nová pobočka, několik makléřů vylítlo - žádné kšefty, jen on jediný, ale po asistentce chtěl, aby dělala na ŽL. Ta zrovna končila vysokou a tak odešla.Z velkého množství nějakým zázrakem vybral mne, taky to s tím ŽL zkoušel, ale já ho nemám a nechci. Kupodivu ustoupil a vzal mne.

Prvně to fungovalo, pak jen sliby, oddalování tu a tam nějaká koruna...no manžel naštěstí to zvládnul a ještě mne vozil do práce, neměla bych ani na dopravu, naštěstí pracoval o ulici dál, dalo se mluvit o zázraku!

Jenže pak to nevycházelo, ale takovým způsobem, že jsem věřila, že je prokkletý, klient den před koupí zemře, dva, co spolu žijí léta v podnájmu a druhý den podepisují smlouvu, právník se vláčí z Brna - se rozejdou, myslela jsem že to byla banalita, ale asi něco s tou koupí baráku vyplulo na povrch a rozešli se navždy. Musel to být DŮVOD a utajovaný...
A tak to pokračovalo, pak na to začal kašlat, technický typ není, vše jsem dělala já, naštěstí trochu to zvládám a mám syna, co tomu dobře rozumí, dělá stránky a správce od 18ti let - při práci i studiích.
No a teď se paktuje s podivnými osobami, to abych se ozbrojila, peníze nikde, jen sliby a dluh činí 150.000 Kč.
Dal se na pozemky na elektrárny, no nevím, někdy mi připadá jak malý kluk, zase má ideály a je nad věcí.

Dnes jsem mu volala, dobře naladěný a slíbil do 14 dnů prý bude mít plno peněz!!!!!!!!!!!! :lol:
Počkám, pak uplyne doba, kdy se mohl odvolat, proti čemu? a žaloba. Ach jo,nikdy jsem nečekala, že na stará kolena skončím pod mostem a u soudu. :o

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 04. říjen 2010 21:12 

Ahojky, určitě je to nepříjemné, už se to nějak hnulo? Pověz, jak to pokračuje, ať ti můžem držet palečky....

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 04. říjen 2010 21:26 

Konečně hnulo - má Splátkový kalendář, takže čekám, zda splní tentokrát slib 15.10. a zaplatí první splátku. Čím víc se to blíží, jsem zase skeptická, ale už ho dám k soudu. Soudu se bojí - pochopitelně, ale ještě si užiju. :roll:

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 04. říjen 2010 21:28 

Tihle lidi vždycky sázejí na to, že do soudu nedojde, že se s tím člověk až tak hnát nebude, tak uvidíš, držím pěsti a snad to vyjde a začne splácet svoje závazky, které natropil.

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 04. říjen 2010 21:32 

Tak to jsem teda taky zvědavá... Držím všechny 4 palečky... Takový nejistý scénáře nemá asi rád nikdo...

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 04. říjen 2010 21:43 

No, víš, když jsem to bez těch peněz přežila, tak teď je dostat bude jen milé, jenže on není žádný boháč, jen si na haura hraje. Tím víc mne to štve.
Takhle naletět, v Praze se mi nikdy nic podobného nestalo. Vesnici jsem víc důveřovala, ale asi mi dost kecal...no, budu bojovat. I když už to beru jako minulost, neodpustím mu nic.

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 04. říjen 2010 21:45 

Tak je pravda, že když jsi to přežila doteď a přestala na to myslet, tak teď už to bude jen příjemné překvapení :)

Profil Poslat e-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Dovolená Chorvatsko - CK Redok

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina