Ženy Online.cz - Magazín pro ženy
Právě je 20. květen 2012 21:32

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Seriál Těhotenství týden po týdnu
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Poraďte vysavač
PříspěvekNapsal: 29. červenec 2010 16:53 

Ahoj, potřebujeme koupit do kanceláře vysavač. Měl by být tichý a samozřejmě aby měl dostatečný výkon. Napište jaké máte zkušenosti a s kterými značkami.

Profil Poslat e-mail  

Dovolená Chorvatsko - CK Redok
 Předmět příspěvku: Re: Poraďte vysavač
PříspěvekNapsal: 03. prosinec 2010 20:08 

Tak to je dneska hodně těžké. Na trhu je tolik značek, typů a různých výrobků, že já bych ho potřebovala taky, chci nějaký malý a vždycky uteču bez vysavače, protože si nevyberu a zkušenosti nemají ani prodavači.

Prostuduj to na netu, tam máš popis, akce a tak.

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 21. červen 2011 21:02 

Ahoj, pokud potřebuješ opravdu kvalitní a výkonný vysavač, tak ti určitě můžu doporučit vysavač Makita. Dá se využít opravdu všestranně a myslím, že ti vystačí na vše, co v domácnosti budeš potřebovat ;)

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 22. červen 2011 08:31 

Moc díky za radu!!!! Možná toho v budoucnosti využiju, teď nastupuji do nemocnice na operaci, jsem celá rozechvělá...no nějak to dopadne.
Ale co víc, včera jsem obdržela zprávu, že v soutěži ETA jsem vyhrála vysavač, smíchy jsem se neudržela, já a vyhraju vysavač a zrovna vysavač, jako by nebyly jiné věci. No ale je dobrý, ten malý, šikovný ddo kuchyně do drobky atd, na tyči se mi moc neosvědčil.
Tuším Capolo, krásně modrý, no mám radost, aspoń před tou operací nějaké potěšení, nejen starosti.

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 22. červen 2011 08:34 

Teď jsem na tu Makitu koukala, super! My máme Rainbow, ale v Praze jsme ho nechali dceři, tady máme jeden takový dost nešikovný od začátku ho nemusím a menší. Ten větší jsme již vyhodili a používám ten Elektrolux no a teď ten nový, moc se těším. je to moje zatím největší výhra!

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 28. duben 2012 11:45 

Ahoj, já mám dobré zkušenosti s vysavačem Electrolux Ultra Silencer ZUS 3365. V předešlé práci jsme jej měli a naprostá spokojenost :-). Popřípadě pokud chcete vysavač a nechcete za něj moc platit, tak zkuste jej koupit na nějakém slevovém serveru jako je třeba zapakatel či pepa. Budete mít dobrý vysavač a ještě k tomu za dobrou cenu :-)

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 15. květen 2012 08:38 

Mám jednu takovou příhodu, to se zasmějete. Koupili jsme s manželem nový visavač, je to Eta ale přesně ty číselka a písmenka neznám. No a chtěli jsme ho vyzkoušet. Podotýkám, že je to vysavač bezsáčkový s objemem 2 litry. Manžel do nádobky u filtru nalil vodu a pustil vysavač. Voda se valila z vysavače jako blázen, všude potopa. Nechápali jsme. Vzala jsem do ruky návod a on je skutečně na 2 litry ale ne vody. O té v návodu není ani zmínka. Vysavač jsme vysušili a za pár dní znovu zkusili ale jen se začoudilo a nic. Shořel. Jo jo tak to dopadá, když menželovi půjčíte vysavač. :roll:

Profil Poslat e-mail  

Ženy Online.cz - Magazín pro ženy

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina