Seriál Těhotenství týden po týdnu
Právě je 20. květen 2012 22:23

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Seriál Těhotenství týden po týdnu
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jak... jak... jak...???
Nový příspěvekNapsal: 08. prosinec 2011 19:29 

Jak má člověk věřit, že něco dosáhne, když jediné, co je kolem něj je bolest, utrpení a smutek?

Jak se má člověk obrnit vůči negativitě lidí kolem něj?

Jak… jak… jak…???

Nikdo není ideální - ošoupaná fráze, která neříká nic a na druhou stranu říká tak strašně moc. Už jste někdy byli zamilovaní? Určitě ano, kdo nebyl? A už jste se někdy cítili jako v pasti?

Život není procházkou růžovou zahradou, to je další fráze, která se mi v životě již tolikrát ukázala být pravdivou. A předsi pořád věřím, snívám, doufám…

Žít ve vztahu, který člověka hubí? To je nám, ženám, asi osudné. Zamilovanost trvá chvilku, po ní se člověk najde ve vězení, ze kterého neví, a možná ani nechce ven. No proč se pořád trápit? Proč si nedopřát kousek štěstí? Možná proto, že strach je přítomný vždy a všude. Možná proto, že víra ve šťastný konec jako v pohádce nás drží nad hladinou. A možná jenom proto, že být tam, kde jsme, být tím, čím jsme, je jednoduše až moc pohodlné.

Jsem žena, utrápená? Možná. A možná hloupá - vždyť změnit to, co nás trápí je tak snadné. Ale říct "sbohem" není.

Všem co si přečetli můj příspěvek se omlouvám, pokud jsem nějak obtěžovala, ale dostat ze sebe to, co člověka trápí není tak snadné a napsat to prostě "někam", je asi ten nejsnadnější... Děkuji.

Profil Poslat e-mail  

Dovolená Chorvatsko - CK Redok
 Předmět příspěvku: Re: Jak... jak... jak...???
Nový příspěvekNapsal: 23. duben 2012 10:05 

Vím naprosto přesně, o čem mluvíš. Setrvávám ve vztahu, který není ok a proč? Protože doufám, že se změní? Že přestane pít a bude mě mít zase rád? Má cenu čekat? Splní se někdy mé přání? Těžko, ale stejně pořád doufám.

Profil Poslat e-mail  

Nový příspěvekNapsal: 26. duben 2012 10:05 

Čekat na zázrak,že přestane pít a bude Tě mít rád je z říše pohádek a snů.Alkoholik naprosto spolehlivě zlikviduje i silný a pevný vztah.Nejen muž,i žena to dokáže.Stejné je to i s domácím násilím,týráním či psychickým vydíráním.Jediný recept je účinný,byť hořký.Pryč od něj,od slibů,od ujištění že už nebude a bla bla.....jedině tak je člověk schopen přežít bez psychické újmy a ještě mít v budoucnu někoho rád.

Profil Poslat e-mail  

Nový příspěvekNapsal: 04. květen 2012 11:04 

Jenže já se bojím být sama, nemám odvahu odejít, ale po tom, co o tom začala i dcerka mluvit ve školce že tatínek pije a učitelky se na mě dívají jak na idiota s tím asi budu už konečně muset něco dělat

Profil Poslat e-mail  

Nový příspěvekNapsal: 09. květen 2012 06:56 

Vykašli se na něj. Akorát zničí život tobě a hlavně tvé dcerce, kvůli které by jsi to měla udělat v první řadě. Čekat na zázrak nemá smysl a bude to jenom horší.

Profil Poslat e-mail  

Nový příspěvekNapsal: 15. květen 2012 12:20 

Je to pravda, ikdyž si myslíme, že na takový krok namáme, musíme to udělat, už kvůli dětem. Jistě měli by vyrůstat v úplné rodině, ale pokud ta rodina není ok, tak není co řešit.

Profil Poslat e-mail  

Ženy Online.cz - Magazín pro ženy

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina