Seriál Těhotenství týden po týdnu
Právě je 20. květen 2012 22:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Dovolená Chorvatsko - CK Redok
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Společné finance
Nový příspěvekNapsal: 29. září 2010 10:41 

Ahojte, chtěla jsem se poptat jak to máte se společnými penězi v manželství. Jsem na mateřské a ještě chvíli budu asi 3 roky a mám tak trochu pocit že to manžel přehání s šetřením.Máme společné konto a hypotéku 10000Kč tak vím že je to těžké.Ale poraďte a napište jak je to u vás.My máme mou mateřskou která chodí samozřejmě taky na manželovo konto,plat manžela kolem 30000Kč čistého,10000 Kč hypotéku,6000Kč nájem inkaso tak 4000Kč různé důchodka,životka,mobily a tak a dostávám 10000Kč na měsíc na jídlo pro rodinu ale z toho musím kupovat plínky pro 4měsíční mimi sunar jelikož nekojím, kašičky a potřeby k jídlu pro mimi a různé potřeby jako drogérie, saponáty atd. a pokud mu oběd do práce neuvařím tak po mě chce stovku na oběd do restaurace.No a problém je v tom, že když chci nějaké peníze pro sebe na parfém ,na spodní prádlo nebo jen tak na koníčky tak mi manžel řekne ži mi dává peněz dost, že si mám ušetřit z toho.Jo a výběrovou kartu nemám ale to už je další jiná kapitola o to tu nejde.

Profil Poslat e-mail  

Ženy Online.cz - Magazín pro ženy
 Předmět příspěvku: Re: Společné finance
Nový příspěvekNapsal: 30. září 2010 11:36 

Z vlastní zkušenosti vím, že se to chce domluvit, mluvit, mluvit, mluvit, zkusit zaargumentovat, klidně i s účtenkou v ruce, třeba si jen neuvědomuje, kolik stojí plíny a podobně. Ono zase když říkáš, že má plat 30, z toho 10 splátka, 10 inkaso a pojisteni a 10 zbytkovych da tobe, tak uz mu moc nazbyt asi nezbyde...

Profil Poslat e-mail  

Ženy Online.cz - Magazín pro ženy

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina