Ženy Online.cz - Magazín pro ženy
Právě je 20. květen 2012 22:44

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: sociální příspěvek
PříspěvekNapsal: 12. březen 2010 13:43 

nevím jestli se to sem hodí,ale někam to napsat musím,týká se to sociálních příspěvků.jsem na mateřské a manžel je přes zimu na podpoře-zažádala jsem tedy o soc.příspěvek.kdyby měl někdo zájem a chtěl vědět jakým způsobem se vypočítá,at dá vědět,je to docela sranda,nejsem v matematice moc dobrá,ale kdo vymyslel tohle,to byl s prominutím pěknej nemůžu napsat co,no tak třeba datel.

téma přesunuto administrátorem

Profil Poslat e-mail  

Předmět příspěvku: Re: sociální příspěvek
PříspěvekNapsal: 18. březen 2010 00:48 

A to milí socani to chtějí zamíchat ještě víc, aby zdánlivě dávali víc a přitom si budou hrabat do vlastních kapes. Já fakt nevím, kam si český národ pro tu blbost chodí, když věří těm populistickým Paroubkovým kecům. Prej že sníží zadlužení do r. 2013 na polovic! Ale že před nějakou dobou potopil návrh ODS na udržení státního dluhu místo zvyšování schodku, to už nedodá :x Na plakátech by se nejradši rozkrájel a virtuálně dává, kde může. Ale že to poleze do cikánů z peněz nás slušných lidí, případně že si na to půjčí od Světové banky, aby mohl krmit "sociálně slabé", to už nikdo v potaz nebere. Hlavně že si je koupí tisícovkou!

Nemám ráda Topolánka a ODS volit s největší pravděpodobností nebudu, ale jejich program je mnohonásobně transparentnější a přímější, nejsou to pusté lži sloužící k zalíbení se hloupější většině obyvatelstva...

Nechci se nikoho dotknout, ale namíchává mě to čím dál víc. A dělám si vrásky z budoucnosti, protože socani evidentně tyhle volby vyhrajou :(

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 18. březen 2010 08:38 

Udělám vše pro to aby nevyhráli :)

Pana Paroubka taky nemusím :) a to tak že vůbec, slibovat že všem přidá, to je totiž bláznovina první kategorie :)

Jestli budu volit ODS nevím, ještě se rozmýšlím nad pár variantami, ale ČSSD to nebude určitě :-)

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 18. březen 2010 23:30 

Já dost přemýšlím o Zemanovi. Naše současná politická scéna potřebuje recesi a on právě tuhle recesi nabízí (popravdě, nic jiného ani poskytnout nemůže). Politici by ale potřebovali takového hlídacího psa, co by všem dýchal na paty a kritizoval konání všech a všecho, bez ohledu na barvu a činy :lol: Jestli ho ale budu volit, bude mít nějakej vliv a nevyužije ho, budu naprdnutá. Tuhle chybu jsem už totiž udělala na svých prvních volbách, kdy jsem zvolila zelené... A stydím se za to dodnes. :?

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 19. březen 2010 11:37 

Nejhorší je, že to že budeš naprdnutá jim až tak nebude vadit, vědí, že češi jsou tupci a že je zvolí znova, jak uslyší nové sliby :-) Neříkám, že mají všechno do puntíku splnit, ale už třeba plán by měl být spíš reálný, než spíš nereálný...

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 26. duben 2010 21:22 

No zas ony ty plány jsou nereálné snad u všech, to si nevybereš... :D

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 28. duben 2010 07:12 

No pokud tam proti sobě budou sedět pořád setjní lidi co se na ničem, ale opravdu na ničem nejsou schopni domluvit, pak je to dozajista naprostá pravda a nezbývá, než se modlit, co s námí bude.

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 02. srpen 2010 08:28 

No, mne by zase zajímalo, jak je to teď či bude s ošetřováním rodičů. Je jim 80 a jejich zdravotní stav se rapidně horší
Chodí kolikrát za den ležet, vařím jim a vozíme jim jídlo - bydlíme jinde, já jsem teď nezaměstnaná - mohu málem říci zaplaťpánbu, ale práci tu stejně neseženu. ŘP nemám a z této díry je spojení jako když není, tak si ještě budu vymýšlet? Nemohu dělat na směny - nedostanu se domů, ostatně ono je jenom zdeničení, občas a sezónně, soustružník, no jo, ale já jsem účetní. U soustruhu nevím, nevím...Ano, mohu se vrátit do Prahy, dělala bych klidně i uklízečku, cokoliv, ale co rodiče a nemohu doufat, že se to bude lepšit....

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 04. říjen 2010 21:15 

Tak to tedy netuším, pokud bys něco zjistila, prosím tě nám sem napiš, taky by mě to zajímalo, jak to v tomhle případě bude....

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 04. říjen 2010 21:29 

Leni, mám z toho děs. Tuhle někdo říkal, že ošetřuje rodiče - dle stupně nemohoucnosti a říkali mu na sociálce či u lékaře, nevím, že podle nových zákonů bude brát 2 tisíce...zatím to není akutní, ale tady už člověk neví, co bude do rána.

Profil Poslat e-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Dovolená Chorvatsko - CK Redok

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina